Ets una empresa

i vols donar-te d'alta amb nosaltres?

Deixa'ns les dades i ens posarem en contacte amb tu:

Pots consultar també la informació sobre com associar-se a la Mútua

Per què escollir-nos?

1

Som experts en la salut de la teva empresa

Assumim el compromís de promoure empreses saludables, i volem ajudar-te mitjançant una gestió àgil i eficaç en tots els nivells d’actuació. Som una empresa amb vocació de servei, amb una gestió enfocada a la millora contínua, el respecte a la norma legal i als principis ètics, la recerca i innovació en matèria sanitària i preventiva, i el tracte individualitzat a cadascuna de les nostres empreses.

2

Estem molt a prop teu

Disposes d’un centre assistencial de referència per a l’atenció dels teus treballadors. Comptem amb una àmplia xarxa assistencial formada per centres, hospitals, centres d’Oftalmologia, de Rehabilitació i de Prevenció dedicada a l’assistència de l’accident laboral, la malaltia professional i a la gestió de la incapacitat temporal per contingències comunes.

3

Comptem amb la millor tecnologia al teu servei

Volem posar-te les coses fàcils i comunicar-nos amb tu de manera interactiva, transparent i oberta. Millorem la teva experiència amb nosaltres a través de la digitalització de les nostres plataformes i processos i estem disponibles per tot el que necessitis, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Tens alguna pregunta? Visita les nostres preguntes freqüents

Quines prestacions econòmiques cobrim?

La nostra cobertura inclou la gestió de la contingència d’accidents de treball i malalties professionals i la prestació d’incapacitat temporal per contingències comunes. Et garantim una assistència completa dels teus treballadors, des de la primera cura i urgències, cirurgia i rehabilitació, fins a la seva recuperació integral.

Som especialistes en la gestió de les baixes mèdiques

Comptem amb una operativa específica en l’actuació de contingències professionals i contingències comunes, basada en la nostra experiència acumulada.

Baixa per contingències professionals (accident de treball i malaltia professional)

En el moment que el treballador/a pateix l’incident, pot acudir al seu centre assistencial. Allà se li fa la gestió sanitària completa del cas, des del seu diagnòstic, baixa mèdica si escau, assistència sanitària, rehabilitació i seguiment del pacient, fins que torni a estar en condicions d’anar a la feina, i per tant, se li doni l’alta mèdica.

Des d’Asepeyo cobrim tots els costos dels serveis sanitaris de curar els pacients (hospitalització, cirurgia…), amb mitjans propis o concertats, així com les despeses de farmàcia i de desplaçament. En cas d’urgència, també cobrim les despeses derivades de centres aliens a la Mútua. De manera que no hi ha cap cost ni per a l’empresa ni per al treballador/a.

Baixes per contingències comunes (malaltia comuna i accident no no laboral)

La prestació econòmica d’incapacitat temporal per contingències comunes i el seguiment del procés mèdic són les cobertures que rep un treballador/a quan està de baixa per malaltia comuna o accident no laboral.

T’oferim un contacte sanitari immediat, ja que des del moment en què tenim coneixement de la baixa, un professional sanitari contacta amb el treballador/a per fer una primera avaluació del cas. Es planifiquen aleshores un conjunt d’actuacions amb l’objectiu d’optimitzar el procés de recuperació del treballador/a, que poden incloure visites mèdiques als nostres centres assistencials, realització de proves, consultes amb especialistes, etc.

Som especialistes en prevenció de riscos laborals

Les activitats preventives, establertes en el pla d’activitats preventives, finançat per la cotització a la Seguretat Social per accidents de treball i malaltia professional, s’orienten a la prevenció de la sinistralitat, la informació, l’assessorament, la formació d’actualització de coneixement, la recerca, el desenvolupament i la innovació.

Coneix més sobre els nostres serveis de prevenció de riscos.

Assistència sanitària 24 hores

Pots comptar amb nosaltres sempre que ens necessitis. Disposes de serveis permanents de guàrdia localitzada en una àmplia xarxa de serveis concertats. En cas d’accident, truca’ns i et direm quin és el centre que tens més a prop teu.

900 151 000

Asistencia sanitaria 24 horas

Puedes contar con nosotros, siempre que nos necesites. Dispones de servicios permanentes de guardia localizada, en una amplia red de servicios concertados. En caso de accidente, llámanos y te diremos qué centro te queda más cerca.

900 151 000

Asistencia en el extranjero

Desde Asepeyo ofrecemos asistencia sanitaria a todos los trabajadores protegidos desplazados al extranjero por motivos de trabajo.

Antes de cualquier desplazamiento de trabajadores al extranjero, la empresa debe realizar los trámites necesarios.

+34 937 057 540

Gestió d’absentisme

T’ajudem en la gestió de l’absentisme laboral amb un seguiment eficaç de les prestacions econòmiques, de l’assistència sanitària i de les activitats de prevenció.

Ens acostem a aquest compromís des de la responsabilitat social corporativa, la promoció de la salut i la implantació d’una cultura preventiva. A partir d’aquesta anàlisi, proposem una gestió integral combinant aspectes sanitaris, de gestió, de prevenció i d’organització.

Per a conèixer més en detall el nostre model de gestió d’absentisme, consulta l’apartat “Gestionem amb tu

App ‘Asepeyo empresas’

Hem desenvolupat per a tu l’app App Asepeyo empresas.

És la primera del sector exclusivament per a l’empresa. Proporciona tota la informació rellevant per a la gestió de la salut de la teva empresa, en un únic panell de control.

Amb Asepeyo empresas pots fer, entre altres consultes:

  • Accés en temps real al nombre de casos d’alta
  • Enviar volants d’assistència des del mòbil
  • Sol·licitar farmacioles
  • Trobar un centre assistencial mitjançant geolocalització
  • Sol·licitar informes
  • Contactar directament amb el teu gestor d’Asepeyo per a qualsevol dubte o tràmit.
  • Consultar els teus indicadors d’absentisme i incidències, i la seva comparativa amb les empreses del teu mateix CNAE i volum de treballadors.

L’eina té, a més, altres serveis com ara la possibilitat de consultar els indicadors d’absentisme.